Over Marissa

Wie ben ik?

Gepassioneerd en een echte dansliefhebber. Dit ben ik, Marissa Ludwig.  In 2017 ben ik gestart met Marissa Danst en momenteel geef les met een team van gediplomeerde dansdocenten. Wij onderscheiden ons, doordat wij een groot aanbod hebben in dansstijlen waaruit je kunt kiezen.

Ik kan me voorstellen dat je nog niet goed weet welke dansstijl je leuk vindt. Hierin helpen wij jou! Proef de sfeer van alle verschillende stijlen en ontdek welke stijl het best bij jou past.

Wil jij weten welke dansstijlen wij geven?

Meer informatie

 

Passie

Passie staat bij ons bovenaan. De passie die wij voor dansen hebben willen wij overbrengen aan jou. Of je nu beginnend of ervaren bent in dansen, bij ons is er plek voor iedereen. Je kunt bij ons ontdekken wat het best bij jou past en samen met een gepassioneerd team van dansdocenten leren wij jou de meest spectaculaire moves.

Mijn passie voor dans is al vroeg begonnen. Vanaf mijn vierde jaar ben ik gestart met dansen en ik ben nooit meer gestopt. Ik heb een MBO Dansopleiding gevolgd en ik mag mij inmiddels gediplomeerd Dansdocente noemen. Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd over de verschillende leeftijdscategorieën en hoe je hier mee om moet gaan. Mijn liefde voor kinderen is hierdoor gegroeid, waardoor ik vandaag de dag met veel plezier kindergroepen les mag geven.