Choreografieën

Heeft u binnenkort een schoolmusical en lukt het u niet om een choreografie te maken? Geeft u les aan een groep die binnenkort mee gaat doen aan een dansfeest/battle en een professionele choreografie nodig heeft? Marissa Danst maakt choreografieën voor iedereen.

 

Wij komen langs voor:

  • Een vrijblijvend gesprek
  • Kennismaking met de groep
  • Het bepalen van het niveau van de groep

Vervolgens gaan wij aan de slag met de choreografieën.

Wilt u weten in welke stijlen wij gespecialiseerd zijn, klik dan hier. Heeft u een andere stijl waar u graag een choreografie in wilt, passen wij daar ons op aan en gaan wij direct aan de slag.

 

Huurkosten zaal

  • Huur grote zaal €45,- excl. BTW per uur
  • Huur kleine zaal €25,- excl. BTW per uur

Als er gebruik wordt gemaakt van de diensten van Marissa Danst m.b.t. het maken van een choreografie dan is de zaal gratis. 

 

Locatie en kosten

Marissa Danst heeft naast haar eigen locatie een hoop gymzalen tot haar beschikking.  De kosten voor een gymzaal bedraagt €27,50,- per uur, en de kosten voor de eigen locatie van Marissa Danst is gratis als u gebruik maakt van onze diensten. Heeft u zelf een locatie waar de lessen goed gegeven kunnen worden, is dat helemaal prima. Overigens rekenen wij binnen Veenendaal geen benzine kosten, buiten Veenendaal rekenen wij €0,28 per kilometer.

Heeft u  als  vereniging/ dansschool dringend een vervangende docent nodig, door bijvoorbeeld een zwangerschap of langdurige ziekte, dan kunt u Marissa Danst benaderen. Voor €45,- per uur komen wij dan de les vervangen.

Bekijk de tarieven

 

Maak vrijblijvend een afspraak

Heb je vragen of wil je een interesse? Dan kun jij contact via de onderstaande button.

Neem contact op