Openingsdans Bruiloft

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u graag een originele en leuke openingsdans? Marissa Danst maakt persoonlijke openingsdansen. De kosten zijn €325,- excl. BTW, met mogelijkheid tot uitbreiding.

 

Wat kunt u verwachten?

Wij vinden het erg belangrijk dat uw wensen goed gehoord worden. Het is een bijzondere en persoonlijke dag waarbij u en uw partner het allerbelangrijkst zijn.

We beginnen met een gesprek waarin we bespreken wat uw wensen zijn. U kunt zelf kiezen wat u precies wilt, welke muziek, een mix van verschillende nummers of misschien maar 1 nummer? Wilt u samen de openingsdans doen of met meerdere mensen? Heeft u geen idee wat u precies wilt, met onze ervaring kunnen wij u op een juiste manier adviseren en goed op weg helpen naar uw ideale openingsdans.

Na het eerste gesprek gaan wij aan de gang met de choreografie en  eventueel het mixen van de muziek. Vervolgens hebben we nog een gesprek om te luisteren of de muziek naar wens is, te bespreken wat we tot nu toe aan choreografie hebben en of er nog aanpassingen of aanvullingen nodig zijn.

U krijgt in totaal 4 dansuren binnen het pakket. Heeft u daar niet genoeg aan  dan kunt u extra danslessen bijboeken voor €50,- per uur excl BTW.

Voor het 4 uur pakket betaalt u €325,- excl. BTW. Dit is voor een openingsdans met 2 personen.

Wilt u graag met meer personen dansen? Per persoon extra betaald u €25,- exclusief BTW in totaal.

Bekijk de tarieven

 

Locatie en kosten

Marissa Danst heeft naast haar eigen locatie een hoop gymzalen tot haar beschikking.  De kosten voor een gymzaal bedraagt €27,50 per uur, en de kosten voor de eigen locatie van Marissa Danst is gratis. Heeft u zelf een locatie waar de lessen goed gegeven kunnen worden, is dat helemaal prima. Overigens rekenen wij binnen Veenendaal geen benzine kosten, buiten Veenendaal rekenen wij €0,28 per kilometer.

 

Maak vrijblijvend een afspraak

Heb je vragen of wil je een interesse? Dan kun jij contact via de onderstaande button.

Neem contact op