Dansfeestjes

Een sportief feestje voor jong en oud? Dan bent u bij Marissa Danst aan het goede adres!

Heeft u een zoon of dochter die niet stil kan zitten tijdens een muziekje op de radio? Kies dan voor een dansfeestje. Aan de jarige de keuze om een thema aan het feestje te verbinden, of een bepaalde dansstijl te kiezen. Allebei is natuurlijk ook mogelijk. Het feestje zal geheel in het teken staan van het gekozen thema.

 

Waar bestaat het dansfeestje uit?

Een dansfeestje bestaat niet alleen maar uit dansen, maar er is ook tijd voor andere dingen. Zo gaan we beginnen met het versieren en eten van een lekker stukje cake. Daarna gaan we dan wel echt beginnen met het dansen, tijdens het feestje gaan we werken aan een choreografie op het swingende muziekje dat de jarige mooi vindt. Deze choreografie gaan we laten zien aan alle papa’s en mama’s aan het einde van het feestje! Tussendoor is er natuurlijk tijd om wat lekkers te eten en te drinken. En aan het einde van het feestje krijgt iedere danser een leuke verrassing mee naar huis.

  • Duur van het feestje: 2 uur
  • Prijs per persoon: €13,50 (minimaal 5 kinderen)
  • Leeftijd: Vanaf 2 jaar.

 

Uitbreidingsmogelijkheden

Wilt u iets extra’s toevoegen aan het feestje? Voor slecht 4,50 extra per kind lakken wij de nagels van de meiden, en maken we ze mooi op.  De jongens maken we stoer met schmink en sterke gel. Er is verkleedkleding voor iedereen, passend bij het thema van het feestje. Het feestje duurt dan in totaal 3 uur.

Voor slechts 7,50 extra per kind eten we ook nog friet met een snack erbij. Het feestje duurt dan in totaal 3½ uur.

 

Locatie en kosten

Marissa Danst heeft naast haar eigen locatie een hoop gymzalen tot haar beschikking.  De kosten voor een gymzaal bedraagt €27,50 per uur, en de kosten voor de eigen locatie van Marissa Danst is gratis als u gebruik maakt van onze diensten. Heeft u zelf een locatie waar de lessen goed gegeven kunnen worden, is dat helemaal prima. Overigens rekenen wij binnen Veenendaal geen benzine kosten, buiten Veenendaal rekenen wij €0,28 per kilometer.

Heeft u  als  vereniging/ dansschool dringend een vervangende docent nodig, door bijvoorbeeld een zwangerschap of langdurige ziekte, dan kunt u Marissa Danst benaderen. Voor €45,- per uur komen wij dan de les vervangen.

Bekijk de tarieven

 

Maak vrijblijvend een afspraak

Heb je vragen of wil je een interesse? Dan kun jij contact via de onderstaande button.

Neem contact op